A vállalkozás kezdete 2000-re nyúlik vissza, amikor még csak hagyományos gépekkel (esztergagép, marógép ) kezdődött meg a fémmegmunkálás. A Magic Metal Bt célcsoportjaként a különféle kis és középsorozatú alkatrészgyártást célozta meg.

2003-ban egy CNC megmunkáló központtal bővült a géppark, és ezzel lehetővé vált a magasabb minőségű, esztétikus alkatrészek gyártása, rövid határidővel.

2012-től folyamatosan fejlődött a vállalkozás mind a gépek mind pedig a műhely tekintetében. Mivel a vállalkozás ezáltal  kinőtte magát, 2013-ban egy új, nagyon korszerű a huszonegyedik századnak megfelelő üzemcsarnok lett felépítve a dolgozók és a megrendelők megelégedésére. Ezzel egyidejűleg – a növekvő megrendelések miatt – áttértünk a számítógép-vezérelt gyártásra, így további gépbeszerzés vált szükségessé. 2014-ben egy CNC esztergagéppel, később egy új CNC megmunkáló központtal gyarapodott a vállalkozás. Ezekkel a gépekkel a gyártási folyamat hatékonyságát növelve,sokkal precízebb, pontosabb és gyorsabb munka végezhető.

  • precíz munkavégzés sokéves tapasztalattal
  • pontos, minőségi alkatrészek gyártása
  • rövid határidőre, versenyképes árakon

 

Fő tevékenységeim

CNC esztergálás, CNC marás, Automata esztergálás, Hagyományos fémforgácsolás, Fémcsiszolás, Hegesztés

 

 

Nálunk a varázslás nem porhintés.